+46 (0)8 - 20 90 00

KASSAN
Du har inga produkter i din kundkorg.

Sekretesspolicy

Personuppgifter:

I samband med din beställning och/eller registrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används för leverans och betalning. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Servicevaruhuset använder uppgifter från kundregistret för utskick om våra produkter.

Vi förbehåller oss rätten att stoppa/makulera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter och/eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Nyhetsbrev:

När du har registrerat dig som kund ger du oss rätten att skicka ut nyhetsbrev och reklamutskick. Om du inte längre vill ha dessa utskick kan du avregistrera dig på länken som finns i nyhetsbrevet eller kontakta kundservice. Uppgifterna kan ändras eller raderas på din begäran.

I och med att du gör din beställning på Servicevaruhuset godkänner du köpvillkoren och förstår att beställningen innebär ett betalningsansvar.

Version 2015.3.1

Kategorier

Om Servicevaruhuset

Servicevaruhuset erbjuder professionellt städmaterial både till företag och privatpersoner.
Genom vårt breda sortiment, extremt konkurrenskraftiga priser och vår kunniga personal strävar vi efter att vara kundernas naturliga förstahandsval när det gäller leverantörer av städmaterial.


Kontakta oss

Servicevaruhuset Skandinaviska AB
ORG.NR: 556974-3239
Besöksadress: Öregrundsgatan 3
115 59, Stockholm

Öppetider(fysisk butik):
Måndag-fredag 08.00.18.30
Lördag: Stängt.
Söndag Stängt.

Vi använder kakor(cookies) för att webbutiken ska fungera. Genom att fortsätta använda vår sida godkänner du att vi använder kakor. Läs mer här.
x